Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Monitorizare si interventii
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Atac Security este o societate comerciala de paza cu capital integral privat ce isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr. 333 din 2003, avand ca principal obiect de activitate paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, societatea a obtinut licenta pentru servicii de paza nr. 1727/P din 10.01.2010.

Obiectivul societatii este de a implementa in folosul beneficiarilor sai solutiile optime de securitate adaptate ideal la situatiile specifice.

Societatea activeaza pe piata romaneasca incepand din 2010.
Atac Security SRL va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii:
- monitorizarea semnalelor de alarma si interventie cu echipajele de interventie rapida;
- instalarea de sisteme de detectie si alarmare locala antiefractie, interfoane, video-interfoane, sisteme control acces, in functie de solicitari;
- patrularea si verificarea periodica a integritatii obiectivelor protejate;
- paza bunurilor si valorilor;
- transport de valori;
- garda de corp;
- stationare la obiectivele protejate, in cazul in care sunt evenimente deosebite;
- verificari periodice pe timp de noapte.

Pentru deservirea clientilor sai, Atac Security SRL dispune de echipaje mobile de interventie stationate in puncte fixe in oras, echipaje mobile care dubleaza celelalte echipaje in cazul in care acestea intampina probleme deosebit de grave.
Echipajele mobile vor efectua patrulari frecvente pe timp de noapte si pe timp de zi in vederea asigurarii protectiei obiectivului in orice situatii care pot sai apara, cat si pentru verificarea activitatii desfasurate de agentii de securitate.
Echipajele mobile se deplaseaza in timpul cel mai scurt la obiectiv (5-8 min. pe timp de zi si 4-6 min. pe timp de noapte).
Dorim sa va asiguram ca Societatea Comerciala Atac Security S.R.L are ca principal obiectiv sa va ofere servicii de incredere, conform standardelor de performanta si sa raspunda cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.
Din Gura in Gura